Even voorstellen....

Dump
Eigenaar Rob Vitting is zo'n 10 jaar geleden begonnen met een uitstervend soort winkel (namelijk een Legerdump) weer op de kaart te krijgen door niet halsstarrig vast te blijven houden aan het materiaal, maar vooral het gedachtegoed erachter te omarmen.

Voorheen was een dump een soort Winkel van Sinkel met van alles en nog wat, gebruikt materiaal van hoge kwaliteit en vooral ruig en stoer materiaal. Niet super commercieel maar anders, rommelig en gezellig waar niemand gehaast is en mensen nog tijd voor je hadden. Het dumpgedeelte is een stukje nostalgie. Het brengt herinneringen en maakt verhalen los. Dit gevoel willen wij vasthouden.

Dump, Dumpstijl, DumpstijlSports
Dumpstijl is een unieke & stoere winkel in het straatbeeld van Harderwijk. Naast dump richt Dumpstijl zich alweer geruime tijd en met succes op de extreme buitensporten, zoals long- en skateboards, stuntsteppen en skeelers, de zogenaamde rollende sporten.  Naast de hardware verkopen wij ook parts en streetwear. 

Team Dumpstijl
Het team van Dumpstijl bestaat uit een mix van persoonlijkheden, ieder met zijn eigen expertise, kwaliteiten en stijl. Samen vormen en maken zij Dumpstijl, eigenzinnig en authentiek.

Dumpstijl staat voor deskundigheid & kwaliteit, servicegericht & gastvrijheid en wat al niet meer.

Kom langs in onze winkel en ervaar en ontdek de Dumpstijl-sfeer! Niet in de gelegenheid om live langs te komen. Wij hebben nu dus ook een webshop.