Welkom in de wondere wereld van Dumpstijl.

Retourneren

Retourneren

Jammer. Maar dat kan gebeuren. Heeft u een aankoop gedaan bij Dumpstijl Harderwijk dan kunt u het artikel (op eigen kosten) terugsturen. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst de koopovereenkomst zonder opgave van reden ontbinden. Na deze 14 dagen ontbindingstijd heeft u 14 dagen de tijd het artikel te retourneren naar Dumpstijl. Wij vragen dan wel in een begeleidend schrijven duidelijk uw naam, adres, ordernummer en reden van retour te vermelden. Dumpstijl kan alleen retourzendingen in behandeling kan nemen als deze in originele staat bij ons binnenkomen, inclusief de labels & verpakkingen. Artikelen die beschadigd en/of gebruikt zijn, kunnen door ons worden geweigerd en teruggestuurd.

Ons adres is:

Dumpstijl Harderwijk 
Luttekepoortstraat 18
3841 AX  HARDERWIJK

Terugbrengen

Het is ook mogelijk om het item in de winkel terug te brengen.  U ontvangt het betreffende bedrag op het door u opgegeven bankrekeningnummer. Wilt u een ander item kopen in onze winkel dan verrekenen wij het bedrag. 

Geld terugstorten

Zodra Dumpstijl de retourzending heeft in goede orde is ontvangen, is ons streven het bedrag binnen 2 werkdagen op het bij de bestelling opgegeven rekeningnummer terug te storten.

Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant. Pakketjes met onvoldoende frankering kunnen wij niet aan nemen. Zorg ervoor dat het pakket voldoende is gefrankeerd. En zorg ervoor dat u altijd de PostNL Track&Trace code bewaart tot de retour verwerkt is.

Welke wijze van levering u ook kiest, u draagt de verantwoordelijk dat het pakket weer in ons bezit komt. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Bij een eventueel zoek raken van het pakket, kunt u contact opnemen met de betreffende bezorgdienst. Het aankoopbedrag wordt in dat geval niet door ons gerestitueerd. U kunt in dat geval een claim indienen bij de bezorgdienst.