Welkom in de webshop van DUMPSTIJL!

DUMPSTIJL is een winkel met een ruim assortiment gebruikte en nieuwe militaire artikelen, maar we hebben nog veel meer!!

Een groot aantal artikelen tref je al in onze shop aan maar nog lang niet alles! Hier zijn we wel druk mee bezig en dat zullen er steeds meer worden. Kom dus regelmatig eens een kijkje nemen!

Als je wat mist aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of kom gezellig langs in onze winkel in Harderwijk.

Wat dacht je van onze grote collectie bedrijfskleding en schoenen. De werkschoenen zijn van de merken Redbrick, Grisport, Magnum en KM en altijd op voorraad. Tegenwoordig kun je bij ons ook je bedrijfskleding laten bedrukken of borduren.

Voor beveiligingsmedewerkers hebben wij een ruime afdeling met kleding, schoenen en aanverwante artikelen, zoals snij- en steekwerende vesten, zaklampen van Fenix en Maglite, beveiligingsemblemen etc.

Kom eens kijken naar onze ruime sortering vrijetijdskleding voor dames en heren in "dumpstijl"! Stoere kleding en schoenen van goede kwaliteit. Maar ook sieraden, tassen, petjes, hoedjes en nog veel meer hebbedingetjes. Wij zijn o.a. official dealer van VANS en Dr. Martens.

Voor de skater is er bij ons steeds meer te vinden. Je kunt bij ons terecht voor complete Skate- Longboards en Cruisers, accessoires en advies. Iedere vrijdagavond kun je terecht in onze Skate Crib Dungeon voor reparatie, advies of gewoon lekker chillen.

Natuurlijk zijn we de kinderen niet vergeten! Nog steeds hebben wij een afdeling met op het leger geinspireerde kleding en speelgoed, en zijn wij als enige Top-dealer van SLUBAN bouwstenen in de omgeving.

Onze messencollectie is een van de meest uitgebreide in de omgeving met o.a. Buck, Victorinox, Spiderco, Leatherman en Gerber. Daarnaast verkopen wij kruisbogen en benodigdheden voor de (luchtdruk) schietsport. Ook voor de Airsoft benodigdheden kun je bij ons terecht.

Veel plezier bij het shoppen in de webshop of tot ziens in de winkel!