Beste sportvissers van Harderwijk,

Beste sportvissers van Harderwijk,

Beste sportvissers van Harderwijk,

Geweldig nieuws! Dumpstijl Harderwijk breidt uit met levend aas en een breed scala aan hengelsportbenodigdheden. Vanaf nu kun je bij ons terecht voor hoogwaardig levend aas, zoals maden en wormen, om je viservaring naar een hoger niveau te tillen.

Levend aas is een favoriet onder sportvissers vanwege de aantrekkingskracht op verschillende vissoorten. Bij Dumpstijl hebben we gezorgd voor de hoogste kwaliteit, zodat je vol vertrouwen en enthousiasme aan je visavonturen kunt beginnen.

Maar dat is niet alles! We hebben ook ons assortiment  met hengelsportbenodigdheden uitgebreid. Bij Dumpstijl vind je nu hengels, vislijnen, aasaccessoires, haken, dobbers en nog veel meer. We hebben alles wat je nodig hebt om je uitrusting compleet te maken.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste producten voor jouw visstijl en -behoeften. Bezoek Dumpstijl Harderwijk en ontdek ons nieuwe assortiment levend aas en hengelsportbenodigdheden. Bereid je voor op onvergetelijke visavonturen en vergroot je kans op een succesvolle vangst.

Locatie:

Luttekepoortstraat 18
3841AX
Harderwijk

Tel: 0341-426910
Website: dumpstijl.nl

Openingstijden:

Maandag van 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.30 uur.
Vrijdag van 10.00 tot 21.00 uur en Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Koopzondag: Elke eerste zondag v/d maand 12.00 - 17.00 uur

We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

Laat een reactie achter

* Verplicht